"KUTTENKEULER LUBRICANTS"

KUTTENKEULER GmbH

KUTTENKEULER LUBRICANTS е марка немски моторни масла завоювала известност с изключително високо качество на предлаганите продукти.

Фирма KUTTENKEULER GmbH е основана от Heinrich Kuttenkeuler през 1924 г. Днес групата KUTTENKEULER включва няколко предприятия с централа в Кьолн /Германия/.

Основната дейност на групата предприятия KUTTENKEULER включва производство и търговия на едро с моторни масла. Фирмата притежава също петролни бази и собствена верига, включваща над 50 бензиностанции.

Ръководството на KUTTENKEULER GmbH фокусира своeто внимание върху производството, маркетирането и разпространението на собствени марки моторни масла.

Висококачествени смазочни продукти

През 2007 г. KUTTENKEULER груп отвори нова фабрика за производство на антифриз и течност за чистачки и се нарежда на второ място в Германия и на едно от първите места в Европа по производство на антифризи.

KUTTENKEULER разработва моторни масла по последните спецификации на производителите на леки и товарни автомобили: BMW, Mercedes Benz, Ford, VW/Audi, MAN, Volvo, Scania и други.

KUTTENKEULER доставя висококачествени смазочни продукти чрез своята дистрибуторска мрежа в над 30 страни в Европа и Азия.

По подробна информация за дейността на KUTTENKEULER GmbH може да се получи на: www.kuttenkeuler.de.