Внос и дистрибуция на смазочни материали

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД е вносител на висококачествените немски смазочни продукти, производство на KUTTENKEULER LUBRICANTS и на FINKE MINERALOLWERK и дистрибутор на индустриалните масла на MOBIL и SHELL, както и на индустриални масла от български производители.

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД е компания със седалище в град София с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на смазочни материали (автомобилни и индустриални масла, греси, антифриз, смазочно – охлаждащи течности) и на преносими прибори за анализи на моторни и индустриални масла.

Защо да изберете нас

Нашите продукти удължават срока за експлоатация на обсужваните машини

Какво предлагаме

При нас можете да намерите висококачествени германски смазочни продукти

KUTTENKEULER LUBRICANTS

KUTTENKEULER LUBRICANTS е марка германски моторни масла завоювала известност с изключително високо качество на предлаганите продукти.

Martechnic GmbH

Martechnic GmbH е един от водещите производители на портативни измервателни уреди за анализ на нефтопродукти.

Основателят на фирмата, Добромир Добрев, е морски капитан, който започва дейност по търговия със смазочни продукти през 1993г. За тази цел е регистрирана фирма Искра Добрева ЕТ. Бизнеса се развива успешно и през 1997г. фирмата е избрана за нов вносител на маслата ВР (British Petroleum). През периода 1997г.-2001г., фирма Искра Добрева, впоследствие Юниверсал ойлс ООД, става най-големия вносител и дистрибутор на маслата ВР в България. През 2000г. е основана Юнайтед ойлс ЕООД, която започва внос на маслата KUTTENKEULER LUBRICANTS и продължава да развива дейността.

Контакти

Ако имате въпроси можете да се свържете с нас или да направите запитване чрез формата. Очаваме обратна връзка.

Запитване