Продукти
ПРОМОЦИЯ
Трансмисионно масло Hypoid EP 80W90.
Ултразвукови устройства за почистване на детайли


Принцип на действие. Пиезоелектрическо ултразвуково устройство генерира високочестотни звукови вълни в течност, представляваща специален почистващ разтвор . При сблъсък с повърхността на почисваните детайли, механичната енергия на тези вълни се преобразува, предизвиквайки почистващ ефект върху обработваната повърхност. Вследствие на ефекта на кавитацията се образуват вакуумни мехури, които се пръскат при контакт с повърхността на почистваните детайли, отсранявайки напълно от нея отлаганията и замърсяването, даже и от трудно достъпните места, при това обработваните повърхности не се увреждат.

Тези устройства могат да се използуват за бързо и ефективно почистване на: покрития на бутални цилиндри, охладители, клапани, маслени и горивни филтри, части и работни турбини на турбокомпресори и други сложни детайли.

Ултразвуковото почистване е напълно безопасно за обработваните повърхности и позволява да се избегне образуването на драскотини върху тях. То осигурява дълбоко почистване даже на такива сложни детайли като филтриращи елементи и други части на двигателите, съдържащи комплексни отверстия и канали. Този метод е много по –екологичен по сравнение с конвенционалното почистване с химически препарати.ПРЕНОСИМИ УЛТРАЗВУКОВИ ПОЧИСТВАЩИ РЕЗЕРВОАРИ


Martechnic Свали PDF


Почисващите ултразвукови резервуари се предлагат в седем, стандартни по размери и генерирана мощност, изпълнения.

Martechnic


ПОРТАТИВНИ ПРЕНОСИМИ УЛТРАЗВУКОВИ ТРАНСМИТЕРИ


Martechnic Свали PDF


Предлагат се за работа към инсталации, където са налични стационарни вани или резервуари за почистване.

Martechnic


ENVIROSONIC – течност за ултразвуково почистване/концентрат/


Martechnic Свали PDF

 

Martechnic