Продукти
ПРОМОЦИЯ
Трансмисионно масло Hypoid EP 80W90.
ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД е внос и дистрибуция на моторни и трансмисионни масла


За "KUTTENKEULER LUBRICANTS"


KUTTENKEULER LUBRICANTS е марка германски моторни масла завоювала известност с изключително високо качество на предлаганите продукти.

Фирма KUTTENKEULER GmbH е основана от Heinrich Kuttenkeuler през 1924 г. Днес групата KUTTENKEULER включва няколко предприятия с централа в Кьолн /Германия/.

Основната дейност на групата предприятия KUTTENKEULER включва търговия на едро с горива и масла. Фирмата притежава петролни бази и собствена верига, включваща над 50 бензиностанции.

Фирмата фокусира своeта внимание върху производството, маркетирането и разпространението на собствени марки смазочни продукти:
- моторни масла за леки, лекотоварни и товарни автомобили;
- масла за селскостопанска и строителна техника(трактори, комбайни, багери, колесни ескаватори и др.);
- трансмисионни масла;
- хидравлични, компресорни и др. индустриални масла;
- двутактови и четиритактови мотоциклетни масла;
- спирачна течност и други смазочни продукти;
- антифриз и течност за чистачки.

През 2007 г. KUTTENKEULER груп отвори нова фабрика за производство на антифриз и течност за чистачки и се нареди на второ място в Германия и на едно от първите места в Европа по производство на антифриз.

KUTTENKEULER разработва моторни масла по последните спесификации на производителите на леки и товарни автомобили: BMW. Mercedes Benz, Ford, VW/Audi, MAN, Volvo, Scania и други.

KUTTENKEULER доставя висококачествени синтетични, полусинтетични и минерални моторни и трансмисионни масла чрез своята дистрибуторска мрежа в над 30 страни в Европа и Азия.

По подробна информация за дейноста KUTTENKEULER GmbH може да се получи на: www.kuttenkeuler.de.