Продукти
ПРОМОЦИЯ
Трансмисионно масло Hypoid EP 80W90.
Добре дошли


ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД е внос и дистрибуция на моторни и трансмисионни масла

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД е с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на моторни и трансмисионни масла за леки и товарни автомобили, хидравлични, циркулационни, вретенни, редукторни, компресорни масла, масла -топлоносители и други индустриални масла, смазочно - охлаждащи течности, антифриз, греси, течности за чистачки и други смазочни продукти.

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД официален вносител на висококачествените германски моторни и индустриални масла и антифризи, производство на KUTTENKEULER LUBRICANTS и на FINKE MINERALOLWERK, дистрибутор на автомобилните и индустриалните масла BP, Shell, на индустриални масла MOBIL, на моторни, хидравлични и други индустриални масла от български производители.

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД има богат опит в търговията на различни марки смазочни продукти, датиращ от 1993 г. От 2000 г. фирмата е вносител на германските автомобилни и индустриални масла KUTTENKEULER LUBRICANTS и FINKE MINERALOLWERK, както и дистрибутор на моторните и индустриални масла BP, SHELL и на индустриалните масла MOBIL.

През последните години фирмата фокусира своeта внимание върху маркетирането и разпространението на висококачествените германски смазочни продукти, производство на KUTTENKEULER LUBRICANTS и FINKE MINERALOLWERK:
- моторни масла за леки, лекотоварни и товарни автомобили;
- масла за селскостопанска и строителна техника(трактори, комбайни, багери, колесни ескаватори и др.);
- трансмисионни масла;
- хидравлични, компресорни и др. индустриални масла;
- антифриз и течност за чистачки;
- греси и други смазочни продукти;

Главен приоритет на фирмата е доставката на висококачествени смазочни материали, които осигуряват подобряване на условията и удължаване на срока за експлоатация на обсужваните машини.

Основни клиенти на фирмата са: български транспортни фирми, машиностроителни фирми с германско участие или ориентирани към европейският пазар, малки и средни предприятия и търговски фирми, автосервизи и магазини, държащи на високото качество на предлаганите продукти и услуги.

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД притежава квалифициран и професионално подготвен търговски и логистичен екип, който организира дистрибуцията и продажбите на моторни и индустриални масла, и антифриз на територията на цялата страна.